SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs GF
Gymnastik
Välkommen till Strängnäs GF
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vill du komma i kontakt med föreningen? Maila till sgf@strangnasgf.se
Har du frågor till styrelsen? Maila till styrelsen@strangnasgf.se
Information från kansliet
2021-10-10 15:31

Från och med imorgon måndag 11 oktober nås inte längre Malin Fällborg via våra kontaktvägar till kansliet. Malin har valt att gå vidare till annan verksamhet. Vi tackar Malin för åren hos oss och önskar henne lycka till på nya arbetsplatsen.

 

Tills vidare ansvarar ordförande Kajsa Lundin och sekreterare Malin Paulsson för kansliets uppgifter och är nåbara på kansliets mail och telefon. Vi ser kontinuerligt över mailen och besvarar er så snart vi kan. Vi nås enklast på mailen sgf@strangnasgf.se, men vill du hellre ringa/skicka sms går det bra till 079-078 19 26.

 

/ Styrelsen SGF

GLAD SOMMAR!
2021-06-08 12:07

Alla har kämpat på väl med ännu en termin med Coronaanpassade träningar. Nu håller vi alla tummar och tår att vi kan återgå till mer normala tider i höst. 

 

Strängnäs Gymnastikförening önskar er en fantastisk sommar.

 

Kansliet har stängt perioden 2/7-9/8

Kansliet stängt
2021-03-16 08:20

Kansliet kommer att vara stängt 18-25/3. Det innebär att vi inte nås på mail eller telefon och återkopplar när vi öppnar igen. 

 

Vid akuta ärenden når ni styrelsen på styrelsen@strangnasgf.se 

 

//Strängnäs GF