Klicka här för att bli medlem i Strängnäs Gymnastikförening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs GF
Gymnastik
50/50 Fonden

Strängnäs Gymnastikförening nyligen infört en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom SGF och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Framöver är vår vision att fonden även kan hjälpa till med bidrag till gymnasters avgift för tävling, läger och föreningskläder. Fonden kan bidra med upp till 50% utav träningsavgiften beroende på antalet ansökningar och tillgängliga medel.

 

Fondens syfte är att skapa ett hållbart idrottande för alla som vill träna och tävla gymnastik i SGF, oavsett ekonomiska förutsättningar. Genom ett aktivt idrottsliv i Strängnäs kommun vill vi välkomna in alla i gemenskapen för att motverka utanförskap.

 

Föreningen avsätter 5 kr/medlemsavgift till fonden. Utöver det söker vi externa medel för att kunna hjälpa fler barn och ungdomar att utöva gymnastik. SGF har VT 24 fått 20 000 kr sponsring från Sparbankenstiftelsen Rekarne. Dessutom har SGF beslutat att för varje hjälpledare (föräldrar) som väljer att avstå arvode så öronmärker SGF 100 kr till fonden.

 

 

Vill du eller ditt företag vara med och bidra till fonden?

 

Inbetalning görs till BG 992-5553 alternativt Swish 123 678 4649, märk inbetalningen med FOND och ev avsändare. Alla bidrag är välkomna, stora som små!

 

Tack för att du vill hjälpa oss att hjälpa barn, ungdomar och deras familjer i Strängnäs!

Vill du som sponsor synas på vår hemsida är du välkommen att kontakta oss på sgf@strangnasgf.se

Sprida gärna vidare till alla i ditt kontaktnät!

 

Vänligen Strängnäs GF

Tack för ert bidrag Sparbanksstiftelsen Rekarne!
SGF har våren 2024 fått 20 000 kr tilldelat 50/50 Fonden för att få möjlighet att nå ännu fler familjer i behov, stort tack!
 
Här kan du bidra till 50/50 Fonden
 
 
Följ oss på Facebook
Instagram för Ledare
Sammarbeten