SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs GF
Gymnastik
Välkommen till Strängnäs GF
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vill du komma i kontakt med föreningen? Maila till sgf@strangnasgf.se
Har du frågor till styrelsen? Maila till styrelsen@strangnasgf.se
Vi startar upp träningarna igen fr.o.m söndag 31/1!
2021-01-24 12:05

Vi är glada att kommunens hallar öppnas upp för idrottsverksamhet och att vi kan träna igen, dock med vissa anpassningar utifrån gällande restriktioner och lagar. Vi måste alla fortsätta hjälpas åt och göra vårt bästa med att hålla avstånd och stanna hemma vid minsta symtom.


Strängnäs kommun har satt ett maxantal i gymnastikhallarna vi nyttjar som vi behöver anpassa grupperna till. I Larslunda (Truppgymnastiken) gäller max 40 personer, i Vasaskolan (Truppskolan) gäller max 18 personer och i Finningeskolan (Bamsegympan) gäller max 20 personer. Detta gäller trupper med gymnaster födda 2005 eller senare. Äldre gymnaster får enligt gällande restriktioner fortfarande tyvärr inte träna.


Mer info kommer inom kort från kansliet till respektive verksamhet med mer detaljerad info hur det påverkar just er grupp. 


Dessa anpassningar kommer att gälla tillsvidare. SGF håller sig uppdaterade på ev. nya direktiv och vi får alla vara beredda på att vara flexibla och ställa om utifrån nya förutsättningar. 


Vänliga hälsningar

Styrelsen SGF styrelsen@strangnasgf.se


Information kring terminstart
2021-01-14 12:39
Som ni är all inomhusverksamhet inställd fram tills den 24/1 och terminsstarten planeras till v.4. 

Vi har inte fått någon ny information så vi inväntar nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och Kommunen och kan inte mer än hoppas att läget blir mer stabilt snart så vi kan få börja gympa. 

Vi har dock fått en ny pandemilag i Sverige som kan komma att innebära korrigeringar i idrottens verksamheter. Styrelsen ser över hur den kommer att påverka Strängnäs Gymnastikförening. 

//Strängnäs Gymnastikförening
God jul och Gott nytt år
2020-12-21 15:12
Kansliet håller julstängt: 
23 december - 10 januari 

//Strängnäs Gymnastikförening