SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs GF
Gymnastik
Välkommen till Strängnäs GF
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vill du komma i kontakt med föreningen? Maila till sgf@strangnasgf.se
Har du frågor till styrelsen? Maila till styrelsen@strangnasgf.se
God Jul!
2021-12-23 09:20

Strängnäs Gymnastikförening önskar er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

 

Vi tackar för terminen som gått och ser fram emot nya utmaningar och utveckling under 2022!

Mer info gällande terminsstarten kommer på mailen från respektive trupps ledare alternativt kansliet.

 

En utav förändringarna som kommer är att vi digitaliserar våra betalningsmetoder för att förenkla vår administration och på så vis kunna lägga mer tid på det vi verkligen vill – att utveckla föreningen!

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder (i samarbete med Billmate) kommer att vara:

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

*) Mot en avgift. Tänk på att faktura eller delbetalning innebär att det kommer att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar ditt UC.

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” om du inte redan gjort det! Här hittar du din aktuella trupps samlade mailutskick, aktiviteter, kallelser mm.

 

Ni når oss som vanligt enklast på mailen sgf@strangnasgf.se (här svarar Malin Paulsson, sekreterare) eller om ni hellre önskar ringa/skicka sms går det också bra på 079-078 19 26 (här svarar Kajsa Lundin, ordförande).

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Tack!
2021-11-08 19:37
Huszar bygg

Stort TACK för ert engagemang! Vi fick en fantastisk respons på efterlysningen vi gjorde gällande TV skärmarna. Aron, pappa till Dora, tog kontakt med sin vän på Huszar bygg som sponsrade föreningen med sina tjänster redan dagen därpå. Så nu sitter alla skärmarna på tilltänkt plats!

 

Nu ska vi bara få tekniken att samarbeta med oss så om någon känner att de har expertis inom detta är vi mycket tacksamma för input. 

 

Påminner också om att ange Strängnäs Gymnastikförening ifall du tecknar Strängnäs-el hos SEVAB, allt för att sponsra våra härliga gymnaster och ledare i föreningen!

 

Ni når oss på de vanliga kontaktvägarna sgf@strangnasgf.se (här svarar Malin Paulsson, sekreterare) eller 079-078 19 26 (här svarar Kajsa Lundin, ordförande).

Information från kansliet
2021-10-10 15:31

Från och med imorgon måndag 11 oktober nås inte längre Malin Fällborg via våra kontaktvägar till kansliet. Malin har valt att gå vidare till annan verksamhet. Vi tackar Malin för åren hos oss och önskar henne lycka till på nya arbetsplatsen.

 

Tills vidare ansvarar ordförande Kajsa Lundin och sekreterare Malin Paulsson för kansliets uppgifter och är nåbara på kansliets mail och telefon. Vi ser kontinuerligt över mailen och besvarar er så snart vi kan. Vi nås enklast på mailen sgf@strangnasgf.se, men vill du hellre ringa/skicka sms går det bra till 079-078 19 26.

 

/ Styrelsen SGF