SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs GF
Gymnastik
Välkommen till Strängnäs GF
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vill du komma i kontakt med föreningen? Maila till sgf@strangnasgf.se
Har du frågor till styrelsen? Maila till styrelsen@strangnasgf.se
Kansliet stängt
2021-03-16 08:20

Kansliet kommer att vara stängt 18-25/3. Det innebär att vi inte nås på mail eller telefon och återkopplar när vi öppnar igen. 

 

Vid akuta ärenden når ni styrelsen på styrelsen@strangnasgf.se 

 

//Strängnäs GF

Årsmöte 2021 - Digitalt
2021-02-28 12:06
Strängnäs GF bjuder in till Digitalt Årsmöte! 

Datum: 22 mars
Tid: 17.30
Plats: Digitalt

Anmälan behövs för att delta och den görs till sgf@strangnasgf.se 
Länk skickas ut innan mötet.

Årsmöteshandlingar kommer upp på hemsidan under "vår verksamhet" - "dokument" senast 1 vecka innan årsmötet. 

Välkomna!
Vi startar upp träningarna igen fr.o.m söndag 31/1!
2021-01-24 12:05

Vi är glada att kommunens hallar öppnas upp för idrottsverksamhet och att vi kan träna igen, dock med vissa anpassningar utifrån gällande restriktioner och lagar. Vi måste alla fortsätta hjälpas åt och göra vårt bästa med att hålla avstånd och stanna hemma vid minsta symtom.


Strängnäs kommun har satt ett maxantal i gymnastikhallarna vi nyttjar som vi behöver anpassa grupperna till. I Larslunda (Truppgymnastiken) gäller max 40 personer, i Vasaskolan (Truppskolan) gäller max 18 personer och i Finningeskolan (Bamsegympan) gäller max 20 personer. Detta gäller trupper med gymnaster födda 2005 eller senare. Äldre gymnaster får enligt gällande restriktioner fortfarande tyvärr inte träna.


Mer info kommer inom kort från kansliet till respektive verksamhet med mer detaljerad info hur det påverkar just er grupp. 


Dessa anpassningar kommer att gälla tillsvidare. SGF håller sig uppdaterade på ev. nya direktiv och vi får alla vara beredda på att vara flexibla och ställa om utifrån nya förutsättningar. 


Vänliga hälsningar

Styrelsen SGF styrelsen@strangnasgf.se